Referanser

Med bransjeerfaring fra 1987 og frem til dagens dato så vet vi hva som skal til for at våre kunder skal få ett vellykket arrangement.  Vi hjelper dere med alt fra A-Å i ett arrangement hvis dere trenger hjelp til det.

Vi har derfor egne prosjektledere som kan bistå dere slik at hver minste detalj blir ivaretatt, slik dere ønsker. Dette gjør at alle personene i firma kan lene seg tilbake og slappe av når tiden er kommet for å gjennomføre arrangementet og underholdningen står i fokus.

Her ser dere ett utvalg av de som allerede har benyttet seg av tjenester fra oss:

Referanse BryllupsDJ

10 September 2022:
Dj som var hos oss var perfekt for vår gruppe. Han traff både oss og gjestene våres på helt rett plass. Han var virkelig med på å løfte vår fest.
Benedicte
3 September 2022:
Vil gjerne gi en tilbakemelding og håper dere kan videreformidle den til DJ og saxofonist: Absolutt alt fra deres side (Partydjs, DJ og saxofonist) har blitt håndtert helt SUPERT!! Veldig profesjonelt og service instilt 😊😊😊!!
Vi kunne ikke vært mer fornøyd! Helt topp! Tusen takk!!!
Mange av gjestene kom til oss og skrøyt masse av DJ og saxofonist, DJ var veldig flink til å spille, superhyggelig, service minded, blid og gjorde festen til en så bra fest som det ble. Qute fra min mor på 81: «Dette var det beste bryllupet hun noen gang hadde vært i!» Og det var fordi hun koste seg sånn på dansegulvet. Hun holdt ut på dansegulvet til i over 01:00 på natta. Også min onkel på 86 danset til over 01:00. DJ rigget opp slik at ingen la merke til det!! Tommel opp! I korte trekk: Det har vært en fornøyelse å være kunde hos dere!! Helt topp!! 
Mvh Inge og Stine (brudeparet)
13 August 2022:
Vi er superfornøyde med bryllupsfesten vår, vi storkoste oss, alle gjestene koste seg, folk holdt ut og ble lenge på dansegulvet! Vi må også si at DJ og musiker var kjempeflinke, særlig da vi måtte rigge ned og opp ett annet sted "på sparket" det var ikke noe problem!  
Vi fikk en bedre fest enn vi kunne forestille oss!
Morgan (Brudgom)
30 Juli 2022:
Hei! Ville bare melde at vi er veldig fornøyd med DJen på bryllupsfesten, det ble virkelig en magisk feiring, og Carl var så flink synes vi!
Mvh, Beate
9 Juli 2022:
Da har vi landet litt ;) Igjen, tusen takk for en fantastisk stemning dere stelte i stand for oss, og hvilket dansegulv vi fikk til!! Musikken traff glimrende, og det bli jo det absolutt lille ekstra med saxen. Nå fikk jeg ikke med meg navnet hans, men fint hvis du kan sørge for å talle han en ekstra gang for innsatsen. Som sagt er det bare å gi beskjed hvis dere vil ha referanse.
Vi ønsker dere en fin sommer videre,
Mange hilsener
Lars & Silje

Partydjs.no bidro til å løfte bryllupsfesten og dansegulvet til det lille ekstra :) Dj og Sax var svært engasjerte og energiske. Kan sterkt anbefales!
Lars
9 Juli 2022:
Vil benytte oss av tilbudet skulle det komme en anledning, men foreløpig får vi håpe at vi ikke skal giftes på nytt!
Patrick
11 Juni 2022:
Vi fikk drømmebryllupet vårt med bruk av dj Øyvind og en saksofonist til festen. Det var sykt høyt trykk på festen fra første sang og ingen av gjestene ville hjem. Snakk om å kunne lese et dansegulv og sørge for maks stemning.
Ingrid S.
2 Mai 2022:
Hei Thomas og Roy, Ville bare takke dere for en kjempemorsom fest dere satte stemningen for! Veldig bra musikk og super artist. Har fått masse veldig bra tilbakemeldinger:) Det var nok ikke den letteste gjengene å spille for, når den ene liker house og den andre rock, men ble uansett en perfekt slutt på en allerede veldig bra dag! Dere kan være stolte!
Mange hilsener, Rikke og Gustav Seiff
19 februar 2022:
Hei Roy, Carl fredrik og saxofonisten som jeg ikke husker navnet på,
Takk for at dere bidro til at dansegulvet var aktivt fra 22 til vi dro. Det var dere som var med å lage god liv og en minnerik fest. Nå har jeg anbefalt dere til alle 40/50 åringene på jobben som skal feire bursdagene sine :)
Jeg håper dere hadde det like gøy som oss.
Hilsen Monica og Andreas
15 Juli 2020: 
Anders varen fantastisk DJ! Veldig happy. Brudepar
22 September 2019
Rask og profesjonell service fra første mail! Vi brukte PartyDjs da vi giftet oss, og kunne ikke bedt om bedre hjelp til festen! Dansegulvet var fullt fra Dj´en begynte å spille til lokalet stengte. Kan absolutt anbefales! Désirée H.
3 August 2019: Tusen takk for i går, vi er kjempe fornøyde! Det ble full fest og musikkvalgene var midt i blinken.
Vil varmt anbefale dere videre
Rita & Adrian
3 August 2019: DJ var over all forventning - har aldri sett familie og venner i så godt humør noen gang. Alle danset, det var fantastisk dansegulv fra start til slutt! Han lagde også en flott overgang fra brudedansen til åpning av dansegulv som satt alle gjestene i riktig stemning umiddelbart. hilsen Kamilla
6 Juli 2019: Hei igjen! Vil bare takke for ett forrykende show i helga! Folk kosa seg og det har vært mye skryt! 😃👍
Godt jobba!
Med vennlig hilsen Per Gunnar
4 August: Hei! Jeg ønsker å gi skryt til DJ for hans DJ opptreden på Rambekk gård for to uker siden. DJ var veldig flink og fikk i gang stemningen, og alle var veldig fornøyde 😊 Det ble en veldig bra fest!!
Takk for det 😊 hilsen Anett B.
4 Juli: Veldig fornøyde med DJ  som var serviceminded og flink! Veldig god service fra dere hele veien. hilsen Elizabeth S.
26 Juni: Dj var en meget høflig og hyggelig kar. Blid og imøtekommende.
PS! Forstod at det var en gjest som hadde kommentert og/eller gitt noe negative kommentarer og uttrykk overfor Dj, som av andre ble oppfattet som negativt. Vi fikk ikke med oss dette. Beklager det, og ønsker at dere formidler det til Dj, at det må han ikke ta til seg. Det var 70 andre som syntes dette var bra, og som fikk danset fra seg. -:)
hilsen Stein
27 Mai: Hei Roy, Jeg ville bare sende deg en liten tilbakemelding fra helgen:) Husk å videreformidle til fiolonist og dj! Takk for et fantastisk opplegg! Jeg skjønner jo nå hvorfor Jan-Erik tok over planleggingen siden han fikk inn Espen og Aslak fra Klovner i Kamp:) Det var et helt fantastisk opplegg fra ende til annen. Har fått veldig mye skryt fra gjestene om at DJ John Moss var flink til å lage god stemning og traff med musikk valget. Og fiolinisten var jo helt herlig! Det virket som om hun følte stemningen godt og for meg toppet alt seg da de to spilte "Something just like this" fra Coldplay og Chainsmokers. Det var et uforglemmelig øyeblikk som jeg kommer til å ta med meg resten av livet. Takk for at dere gjorde musikken og dagen magisk og rett og slett perfekt. Det kunne ikke blitt bedre. Tusen takk:) Vennlig hilsen Jeanette 
23 Januar: Da dette var i forbindelse med vårt eget bryllup, håper og tror vi at ett nytt giftemål skal arrangeres igjen. Arrangementet på Soria Moria var magisk for oss, no som dere sterkt bidro til, både DJ og spesielt saxofonist Mikkel. Det ble prikken over i'en for oss og våre gjester. Alle gjestene var på dansegulvet :) Bjørn
17 Juni: Selvom ikke Roy selv kunne, er vi kjempe fornøyde med Johnny! Super dj, og super kar! Han kommer vi til å etterspørre neste gang!!!!! Kvelden kunne ikke vært bedre! hilsen Linda og Kenneth
5 August: Hei igjen! Tusen takk for bra levert musikk sist lørdag. DJ var dyktig og spilte mye fengende musikk. Hilsen Trine
5 August: Hei. Vil bare si at vi var veldig fornøyd med Anders som DJ, og at det ble en topp kveld! Mvh Monica
12 August: DJ + sax skapte fantastisk stemning under vår bryllupsfest! Vi kunne ikke vært mer fornøyd! :) hilsen Caroline 
17 August: Hei Roy, Og tusen takk for et fantastisk godt gjennomført arrangement!
Brudepar og gjester var svært godt fornøyd med både lyssetting av lokalet og selve spillejobben. Godt jobba! Mvh Ina & Kristian
20 August (DJ+Sax): Takk for hjelpen Roy, helt magisk! Egil 
20 August: DJ Ronny var en kjempe kul og koselig fyr, lett å prate med! Dyktig dj! Kim
29 August: Tusen takk for at du gjorde dagen vår komplett! Du fiksa stemningen på dansegulvet lett :-D Elin
8 september: Hei. Tusen takk.
Må bare si at DJ var helt topp :)
Han gjorde kvelden virkelig til en bra fest, akkurat slik musikk vi ville ha. Skal anbefale dere til alle jeg kjenner. Nok en gang tusen takk. Hilsen Anette og Knut           
23 August: Terningkast 6! Veldig bra DJ som var rask til å mixe om låter dersom det var en låt som ikke funka. Bra liv og bra trøkk. Takk for en knallbra DJ. Festen hadde ikke vært den samme uten. Fleksibel og spillte knall musikk hele veien. Skal absolutt vurderes ved en senere anledning! Alle gjester kom med gode tilbakemeldinger i etterkant. Anbefales gjerne! Takk for en knallbra DJ.  Mvh Robert 
13 Juli: Hei. Ville bare takke deg og BryllupDJ igjen. Det ble en skikkelig fest med god musikk og masse dansing, akkurat som vi ønsket. Det kunne ikke blitt bedre :) Tusen hjertelig takk :) 
Med vennlig hilsen Kine & Espen 
25 Juni Hei! Tusen takk. Bryllupet var alt vi så for oss og mye mer. Tusen takk for at DJ var der, og gjorde stemninga. Vi er veldig fornøyde med det dere leverte, og skal absolutt anbefale dere videre :)
Mvh Linda & Kenneth  
4 Juni: Takk for bra stemning som DJ laget for oss. Gulvet var fullt omtrent hele kvelden. Bra driv! 
Stig og Cecilie
3 Juni:  Takk for at DJ var med og gjorde bryllupsfesten komplett. DJ bidro med meget god stemning, og den rette belysningen som gjorde om festlokalet til et skikkelig dansegulv.  Har fått mange tilbakemeldinger i dag på at festen gikk som smurt, og du skal ha din del av æren. Vi kommer definitivt til å anbefale deg videre.  
hilsen Tine & Paul
31 August: Hei. Takk for lykkeønsker, og spesielt tusen takk for hjelpen, for DJ gjorde en helt fantastisk jobb for oss, så om noen lurer på hvor de burde henvende seg for en dj i framtiden, så vet vi hvem vi vil anbefale de å kontakte. DJ er rett å slett rå. Den forhåndsmixede brudevalsen er knallbra. Mye bedre enn jeg så for meg. Tuuuusen takk, du aner ikke hvor glad denne gjorde meg, for har vært så mye som ikke har gått som det skulle, men denne er perfekt rett å slett. You made my day, idag og muligens selve dagen også :) hilsen Sol
30 Juni: Dj møtte før avtalt tid og brukte kort tid på å rigge seg til. Han hadde med seg lys som gjorde at vi fikk lilla lys i lokalet. Det skapte stemning!!! Topp musikk i god blanding av gammelt og nytt. Alle danset til klokka var halv to og stemning til 1000....ingen ville hjem. Endte med at vi fortsatte festen en halvtime til og til stor fornøyelse. Takk for god service og flink dj :) stor klem fra Marianne & Frode
30 Juni: Takk for super DJ som spilte i vårt bryllup! DJ stilte i dress og gjorde festen til en kjempe sukssé. Kenneth
23 August: Hei! DJ var helt fantastisk i bryllupet vårt. Han vil vi gjerne ha igjen når vår 40 års dag snart skal feires. Han spilte god og variert musikk og vi MÅ ha han neste gang (bursdag). Hilsen Claudia                      
27 Juni:  Vil takker deg for en kjempe god jobb lørdag. DJ spilte den slags musikk vi hadde snakket om ( litt av alt)  og hadde hele tiden dansegulvet med seg. Har hørt masse god kommentarer fra venner og familie også.  Dj hjalp oss å lage bryllupet til en kjempe fest. Tusen takk!!! Stijn
26 Juni: Takk for super innsats fra dere på bryllupet vårt 8. juni - det var helt topp!  Sofie
24 April: Tilbakemelding fra bryllup på Holmenkollen Restaurant: Topp bryllupsdj! Tuusen takk. De var meget happy. mvh Nico
11 Mars: Hei!!! Tusen takk for det! Vi var veldig fornøyd med DJ, og synes det var verdt hver eneste krone! Takk for god service, anbefaler dere gledelig videre!!!  
Klem Cathrine og André       
14 August: Hei, Jeg var veldig fornøyd med den supre DJ’en på lørdag. Han visste akkurat hva han skulle gjøre.
Stor hilsen fra Kristian
19 Juni: Hei!! Tusen takk for fantastisk levert musikkprogram på kvelden vår! Vi hadde det helt fantastisk :) overgikk alle våre forventninger!!  Ida og Stian

Private /firma arrangement

20 August 2022: 
Ville bare takke for kanonbra levert igår, dere skapte kjempestemning så tusen takk for det! :)  Hilsen Stine (Bursdag 60 år)
18 juni 2022:
Takk for fantastisk DJ og Sax i går. Det blir ikke siste gang hos oss med dere. Dere var superproffe både i forkant og selve kvelden!
Vennlig hilsen, Jaan Ivar S.
16 Juni 2022:
Hei. Tusen takk for å bidra til å skape en flott fest. DJ og artistene gjorde en fantastisk jobb 😊 Folk danset og koset. Du må hilse dem og ønske dem god sommer…deg inkludert . Legger ved noen bilder.
Mvh Finn - Inmeta Consulting AS
5 April 2022: (DJ & Sax booking firmaevent)
Jeg ville bare sende en mail og takke for et veldig bra opplegg på tirsdag!
Dere var fantastisk bra og skapte stemning på null komma niks 😊
Hørte rykter om at den harde kjernen ble igjen til siste minutt. Tusen takk for god service, god stemning og bra partyfaktor! Alt var helt supert - god service fra ende til annen og en kjempefin opplevelse for alle involverte :) Veldig hyggelig å ha dere på besøk også! Jeg kommer helt sikkert til å kontakte dere igjen 😊
Mvh Ingrid - Kappahl 
16 November 2021:
Tusen takk for artistene du sendte over.
De leverte til de grader. Folk var storfornøyde!
Det blir ikke siste gang vi booker hos dere 😊
Jarle - Ølen Kulturhus
22 September 2021:
Fantastisk lounge musikk og "Nikki Beach" Vibes akkurat som vi ønsket. Kjempe fornøyd, DJ forsto musikken. Hadde håpet det ble spilt lav musikk under middagen, som også var et ønske fra oss. Kanskje eneste som manglet.
hilsen Ruby
17 Januar 2020:
Takk for flott innsats fredag! Folk storkoste seg.
hilsen fra Statsministerns kontor
10 Desember: Hei, takk for det! Vi hadde et supert arrangement, med en super DJ :) hilsen Macsimum
2 Oktober: Hei, Vil bare takk for strålende kveld. DJ dro stemningen opp i taket, og alle skryter av en topp fest! Kjempegøy, og vi er veldig fornøyde med dere :-) Og håper han har kommet over hun med det krøllete håret som ville ha Sommerkroppen absolutt hele kvelden 😂
Mvh Linn
22 August: Helt rå bilder og video. Det var rett og slett en fantastisk stemning!
Takk for at du tok mange filmer. Dette kan vi leve på lenge. Du var mer å lagde en magisk kveld. Hils Saxofonisten. Han var fantastisk!
Olav
17 november: Hei, Tusen takk! Vi er meget fornøyd med tjenesten dere leverte, og DJ gjorde en kjempebra jobb! Det var god stemning og musikken slo godt an. Ha en fin dag videre!
Med vennlig hilsen Maria (oslo politi)
2 Februar: Hei, det var god stemning her på lørdag. Om DJ har lyst og mulighet til å komme tilbake 14.02 vil vi gjerne ha ham da.
 Vennlig hilsen Edda - Nesbyen Alpinsenter

Nettsiden til Nesbyen Alpinsenter:
DJ Marius var her 31.01og skapte så god stemning at vi ville ha ham tilbake. Satser på mye dansing og bevegelse denne gangen også!
8 Desember: Hei og takk for vel utført jobb i anledning vårt julebord 6 desember.
Vi  skal ha et evalueringsmøte i uke 51, men alle jeg har snakket med var veldig fornøyd med musikken. Jeg registrerte også at dansegulvet var fullt 95% av tiden DJ spilte!
Jeg har allerede booket samme lokale til neste års julebord, lørdag 5 desember, og vil herved booke DJ igjen for dette.
Mvh Morten 
Leder - OSA Grefsen Velferd - Trikken
8 Desember: Tusen takk! Dj var veldig flink og hyggelig, vi var veldig fornøyde!
mvh Sofie - Hovedorganisasjonen Virke
8 Desember: Vi har sjelden sett at så mange har danset på julebordene våre :-) Om jeg skulle komme med et ønske i ettertid så måtte det være at DJ en bøy opp litt. Han var veldig tilbakeholden. Positivt det og, men kunne gjerne hørt litt lyd fra han. 
mvh Rita - Empo.no
1 Desember: Hei og takk for god bistand. Vi er godt fornøyd (Dj og utstyrsleveranse til James Bond tema fest). 
mvh Bjørnar - Kripos
19 August: Hei. Det gikk utrolig bra. Full klaff med hele opplegget og ikke minst DJ. Han var veldig flink og en hyggelig kar. Hils og gi han de beste skussmål fra oss. 
Mvh Trond - 4x40 års bursdag
18 Juni: Hei! Det ble en suksess.
Både DJ og Salsa/Merenge kurs fungerte strålende :) hilsen Tor Arne - HS Media AS
16 Juni: Hei. Dere leverte igjen, meget bra.. Håper jeg kan ta kontakt ved en senere anledning også. Takker.
Henrik - Nærbakst AS
8 Juni: Dere leverte, der andre sviktet. Takk for superrask levering av utstyr til DJ, uten dere hadde det ikke blitt noe DJ. Anbefaler dere videre og vil definitivt bruke dere neste gang!
Cathrine - Party arrangør
31 Mai: Tusen takk for flott DJ innsats-dj var med og gjøre feiringen min til en fulltreffer :) Vi ses i august! Takk!! God sommer! Klem Margrethe - 50 års bursdag
3 April: Hei, takker igjen for super hjelp, som alltid. Hilsen Alexandra - 40 års bursdag
27 Mars: Hei, takk skal dere ha. Kan nok hende jeg tar kontakt neste gang vi trenger litt musikk ;) Ha en fortsatt strålende dag!
mvh Monica - Mester Grønn
9 Mars: Tusen takk :) DJ holdt oss på gulvet i godt driv hele kvelden :) vellykket kveld på alle måter :) hilsen Ragnhild - 40 års bursdag
7 Mars: Vi hadde det kjempefint og DJ gjorde en kjempebra jobb,..;.) jeg danset hele kvelden.,)) Takk for super hjelp.;J
Vennlig hilsen Heidi - Konzept K
3 Februar: Hei! Det var svært vellykket og mange som danset! DJ var veldig flink og hyggelig kar! 
Vennlig hilsen Maren - Politiet Kripos
Bilde: Firmaevent på Gamle Logen Oslo.
Bilde: Firmaevent i Davos Sveits  
Bilde:  Utstyr brukt i bryllup Olavsgård Hotell
Bilde: Erik "the saxman" i bryllup Disen

Discotek & Nattklubber

Bowlers Ski, The Club Oslo, Sosialen Oslo, Kjøkken & Bar Oslo, Kullt Oslo, Stratos Oslo, Sirkus Oslo, Lanternen Kragerø, Brygga Bar Sandefjord, Munter Bar AS, Martins Lillestrøm, Ellies Nattklubb Lillestrøm, Stena Line AB, Fårs Elverum, Ribago Ritz Nattklubb Kirkenes, O'Learys Kolbotn, Barcode Lillestrøm, O'Learys Sarpsborg, Stovner Restaurantdrift AS, Stratos, Jams Ski, Sir James Sandvika, Park Bar & Nattklubb Porsgrunn, Latter Aker Brygge Oslo, Lawo Terrasse Oslo, Smalangen Pub Tofte, The Ferryman Aker Brygge Oslo, Terrassen Restaurant Kolbotn, Lawo Oslo, Johns Bar Oslo, Hard Rock Cafe Oslo, Manolo Oslo, Scotsman Oslo, Lodgen Hemsedal, Bar(t) Hemsedal, Bar(t) Tønsberg, Sosialen, Smuget Oslo, Krydder Restaurant & Bar Ski, Schlager Bar Gjøvik, Cafe Chaplin Gjøvik, PI Nattklubb Kongsberg,Svare & Berg Hamar, Molle Drøbak, Underhuset Drøbak, Ehs AS, Gruetunet, Upstairs Disco Kongsberg, Fagerborg Hotell Lillestrøm, Sveborg Restaurant & Bar Ski, Cleopatra Nattklubb Kongsvinger, Frascati Oslo, Eastpoint Ski, Månefisken, Tors Hammer Oslo, Sentrum Scene, Rockefeller, Comeback Oslo, La Paz Restaurant Kolbotn, Color Line, Karjolen Kolbotn, Haveli Restaurant, Bryggeporten Nattklubb Oslo, Galleriet Nattklubb Oslo, Pigalle Oslo, Traffic Kolbotn, La Gondola Fetsund, Starlight Ski, Arnies Pub & Showtown Ski, Broadway, C-inn Bar Oslo, Resthon AS, Telegrafen Spydeberg, Partytime Events, Nilsen Event, Mobildj, Eivind H.Solberg As, Possibility AS, Euromusic AS, LS Produktion AB, De 3 Bukkene Bruse Strømmen, Disco World Strømmen, og mange mange flere.
Bilde: DJ Carl Fredrik på spillejobb

Firma og Skoler

Statsministerens Kontor, Fjellsport festivalen, Just Cruzin Productions, Lund+Slatoo Arkitekter AS, Sykehuspartner HF, Macsimum Event AS, Det Norsk Teatret, Nobia Norway As, Corporate Communications AS, Jernbane Personalets Forsikring Gjensidige, Bryn Skole, Eidsskog Ungdomsskole, Vestfossen Barne- og Ungdomsskole, Blommenholm Skole, Rakkestad Rideklubb, Norges Bank, Forsvaret, Statsbygg, Veidekke Entreprenør AS, Oslo Kongressenter AS, X-Meeting Point, Elkjøp Norge AS, Union Gruppen AS, StandUp Norge As, JCP AS, Eventsupport AS, Rubrikk Group AS, Sykehuspartner HF, NITO, Norwegian Outlet Vestby, OUS Kreftregisteret, Departementenes Sikkerhetsservice, Finans Norge AS, Trigger AS, Rambøll Norge, Arntzen De Besche Advokatfirma, Norsk Pasientskadeerstatning, Telenor Norge, Sport 1 Gruppen AS, Politihøgskolen, Kripos, Oslo Politidistrikt, Edge Experience AS, Esacon AS, Oslo Kommune Bydel Bjerke, Datametrix, Hennes & Mauritz, Monki, Bonnier Publications, Advokatfirma Schjødt AS, iSarpsborg AS, Edge Experience AS, Vinorama AS, Engebråten Skole, Allergot Ungdomsskole, Lageret Studio AS, Kuoni Destination Managment AS, Schneider Elecric Norge AS, DNB Bank ASA, Google Norge AS, Norsk Energi AS, GlaxoSmithKline AS, Newsec TM AS, Statens Legemiddelverk, Unicare Hokksund, Amberia Rømskog Spa & Resort, Bring Dialog Norge AS, Nesbyen Alpinsenter, DB Schenker, Cappelen Damm, LÓreal Norge AS, Maske Gruppen, Bingsfoss Ungdomsskole, Gran Skole, Operasjon Dagsverk, Glenne Gård, Accountor, Hovedorganisasjonen Virke, Artistguiden, Partyfix AS, Bryn Aarflot AS, Orkla Foods AS, Tollernes Idrettslag, Statkraft Energi, Tæruddalen borettslag, Oslo Sporveiers bedriftsidrettslag, Fuguro Satellite Positionering AS, Dagens Næringsliv, Kreko, Roche Diagnostics Norge AS,  Forsvarsbygg, Forsvarets E-Tjeneste, CYFOR CKT, Oslo Trikken, Oslo Politidistrik Vold og sedlighetsseksjonen, Macsimum Event AS, Eventbyraaet AS, Risil Ungdomsskole, Lindeberg Skole, Norges Automobil Forbund, International Police Accosiation Norway, Absolute Skills AS, Charon Drift AS, HS Media AS, The Finest Cut, Nærbakst AS, Utrykningspersonellets Fellesutvalg Follo, Fuguro Satellite Positioning AS, Dagens Næringsliv AS, Oslo Sporveier Bedrifts Idrettslag, Aftenposten, Mester Grønn, JF Event, Color Line, StandUp Norge AS, Uka i Grenland Porsgrunn, AUF i Østfold, Heggedal Idrettslag, Konzept K Oslo, Bøler Skole Oslo, Løkenåen Skole Lørenskog, Groruddalen Skole Oslo, Oppsal Skole Oslo, Langhus Skole, DHL Express, Norgesgruppen, Mesh Norway, Mulium AS, Ica Norge, Norske Skog, Statens Pensjonskasse, Jernbaneverket Bane Energi, Color Line, Stena Line, Oslo Trikken, Rasta Skole, Ris Ungdomsskole, Food Republic, Litteraturhuset, Carlsen & Fritzøe, Pasientskadenemda, Posthallen, Direktesalgsforbundet, Haugjordet Skole, Langhus Skole, Technip, Ski Bygg, Pop Senteret Oslo, Designhorse, Oslo kommune kulturetaten, SEB, Enter Card, Tieto Norway AS, Hafslund, Krigsskolen Linderud,
UDi Utlendingsdirektoratet, politihøgskolen i Stavern, Politihøgskolen i Oslo,Cruise båtene Oslo, Alliance Health Care, Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund, Tryg Forsikring, Kripos, Oslo Politidistrikt Sentralarresten, Sagene Janitsjarkorps, Gardermoen Politistasjon, Ringnes As, General Mills, Johnson Controls Norway As, Xellia Pharmaceuticals AS, STK, Asko, Politidirektoratet, Kripos, Sporveien Oslo, Oslo politidistrikt, Jordal Skole, OPD Beredskapstroppen, Unio, Posthallen Oslo, Nokas AS, La Rambla AS, StatoilHydro,PST, Oslo politiidrettslag, Oslo politiforening, Agder politidistrikt, Skattedirektoratet, Økokrim, Sentrum politistasjon, Akershus festning, Kirke- og kulturdepartementet, Tusenfryd, Resthon As, Slurpen, Kolben kultursenter, Ultra kjeden, Engrospartner AS, Sats Oslo, Ekeberghuset, Vika konferansesenter, Majorstua politistasjon, Manglerud politistasjon, Smart Club, Utrykningspersonellets Fellesutvalg Oslo, Oslo kommune Vannverket, Den konglige politieskorte, Beredskapstroppen,
Oslo politiet Utlending og forvaltning, Norges varemesse, Samlerhuset, Ellos, Telenor, Smart Club, Banetele, Viken Nett, Gjensidige, Floriss Oslo, Bowling 1, Nycomed, Scandinavian Image, Lysline, Berg Hansen Gruppereiser, Scan kontroll, Stovner politistasjon, Samlerhuset AS, CC Gjøvik, Riksarkivet, Advokatfirma Stordrange, Alna Senter Oslo, Henning Solberg, Ullevål Sykehus, Ringnes Bryggerier, Nordlandsbanken, Nordea, Phs, Hemsedal Musikk og Kulturskole, Follo Håndball, PFSO, Ringerike Fengsel, Grønland politistasjon, Haugjordet Ungdomsskole, Kuehne & Nagel AS, Alarm & Låskompaniet AS, og mange mange flere.
Bilde: Skoleball på Langhus

Hoteller & Restauranter

Selskapslokaler AS, Harahorn Hemsedal, The Thief Hotel, Odd Fellow Ski, Frimurerlosjen Ski, Scandic Fornebu, Festningen Restaurant, Ameria Rømskog Spa & Resort, Sandefjord Park Hotell, Artelleriloftet Akershus Festning, Quality Spa & Resort Son, Royal Christiania Oslo, Thon Hotell Ski, Posthallen, Food Republic, Grand Hotell Oslo, Rica Havna Hotell Tjøme, Thon Hotell Sandvika, Thon Hotell Oslo S, Kolben Kulturhus, Lanternen Restaurant Oslo, Bølgen & Moi Nydalen, Bølgen & Moi Sandvika,  Bølgen & Moi Høvik, Radisson Blu Scandinavia Oslo, Radisson Blu Nydalen, Radisson Blue Oslo Plaza, Hotel Continental Oslo, Hotel Bristol Oslo, Grand Hotell Oslo, Grand Hotell Kongsberg, Gamle Losjen, Dr.Holms Hotell, Drøbak Fjordhotell Skiphelle, Norlandia Actif Hotell Ål, Thon Hotell Triaden, Sas Hotellet Oslo, Radisson Blu Plaza, Oset Høyfjellshotell, Radisson Blu Nydalen Hotell, Norlandia Trysil Hotell, Losby Gods, Østmarkseteren, Frognerseteren, Sport'n Frognerseteren, Solstua, Holmenkollen Park Hotell, Storefjell Høyfjellshotell, Rica Sjølyst, Fredriksten Kro, m/s Christian Radich, Radisson Sas Hotell Beitostølen, Pers Hotell Gol, First Hotell Victoria Hamar, Drengsrud Gård Asker, Vangen Skistue Østmarka, FM08 Fredrikstad, og mange mange flere.
Bilde: The Live Experience med John Moss
Bilde: Sax og DJ på bryllupsjobb i Drammen
Bilde: VideoDJ i bryllup på Øverland Gård
Bilde: DJ Kinder på spillejobb
book dj,dj til bryllup, musikk julebord,musikk-til-julebord,julebordsmusikk,dj-julebord,book dj til bryllup,book dj til bryllupsfest,book dj til bryllupfesten,book dj,dj booking,mobildj,mobilt discotek,dj i bryllup,bryllupdj,bryllupsdj,bestill dj, bestill dj til bryllup,bestill dj til bryllupsfest,bestill dj til bryllupfesten,bestill dj,dj oslo,dj akershus,dj østfold,dj buskerud,dj vestfold,dj hedmark,oslo dj,booking dj,booking av dj,bestill dj til jubileum,book dj til jubileum,book bryllupsdj,bryllupsdj,dj bryllupsfest,bryllupsunderholdning,bryllupmusikk,bryllupsmusikk,musikk perfekt bryllup,perfekt bryllup,stemning i bryllup,lys i bryllup,lysdekor i bryllup,lyd i bryllup,taler i bryllup, discotek booking,dj booking,mobilt discotek,mobile discoteker,mobil discotek,mobildj,partytime,party dj,trenger bryllupsmusikk,trenger bryllupmusikk,mobil-dj-booking,mobil-dj,dj-booking,erfaren bryllupsdj,erfaren bryllupdj,god bryllupsdj,god bryllupdj, dj,oslodj,djoslo,djbooking,pro dj,prodj,pro-dj,pioneer prodj,denondj,partytime dj,party dj,partydj,book dj,bestill dj,den beste partymusikken,best party,best dj,dj formidler,dj formidling,bestdj,djlisten,dj for enhver anledning,musikk til bryllup,artister til bryllup,show i bryllup,saxofon i bryllup,saxofon og dj,sax og dj,saksofon i bryllup,dj,djs, bryllupsdj oslo,bryllupsdj akershus,bryllupsdj østfold,bryllupsdj buskerud,bryllupsdj vestfold,bryllupsdj hedmark,bryllupsdj telemark,bryllupsdj agder,bryllupsdj oppland, bryllupdj oslo,bryllupdj akershus,bryllupdj østfold,bryllupdj buskerud,bryllupdj vestfold,bryllupdj hedmark,bryllupdj telemark,bryllupdj agder,bryllupdj oppland,bestill dj til bryllup,bestill dj til firmafest,bestill dj til julebord,bestill dj til bursdag,bestill dj til karaokeparty,streetdjs0168,bestill dj til temafest,bestill dj til jubileum,Mobilt diskotek Mobilt discotek disco DJ booking firmafest bryllup julefest utleie PA utleie lydutstyr utleie lysutstyr,bestill dj til reunions,copyright partydjs.no,DJ booking, topp dansemusikk, leie mobilt diskotek, PA utleie,bestill dj til kick off,bestill dj til nyttårsball, bestill dj til nyttårsfest,bestill dj til skolefest,bestill videodj,bestill dj, dj booking, mobil dj, mobile discoteker,dj oslo, oslo dj,dj bryllup,mobil-dj,mobildj,julebord,booking,dj,vellykket,musikk,stemning,bryllupsdj,book dj, lei en dj til julebordet,lei en dj til firmafesten,lei en dj til bryllupet,lei en dj til skoleballet,lei en dj til skolefesten,lei en dj til russefesten,lei en dj til temafesten,lei en dj til bursdagen,lei en dj til reunions,lei en dj til kickoff,lei en dj til nyttårsfesten,lei en dj til nyttårsball,book-dj-til-julebord-bryllup-firmafest-bursdag-skolefest,book-dj-til/julebord,book-dj til/bryllup,book-dj-til/firmafest,book-dj-til/bursdag,book-dj-til/temafest,book-dj-til/russetreff,book-dj-til/kickoff,book-dj-til/dj-hotell-discotek-pub-nattklubb,book-dj-til/skolefest-skoleball-skoletreff-reunion,book-dj-til/kick-off-butikk-dj-jubileum-lansering-klassefest-teambuilding-konferanse,book-dj-til/bryllups-dj,best-dj,book-beste-dj,book-internasjonale-djs,pioneer-dj,professional-dj,dj-bryllupsmusikk,bryllupsmusikk-dj,dj-til/bryllupsfest,book-dj-til/bryllupsfesten-bryllupet-vennefesten-kirken,bryllupsdekorasjon,bryllupsbelysning, dj, mobil, mobile, booking, bryllup, bryllups, bryllupsdj, disco, jockey, mobiledj, party, julebord, fest, firmafest, bursdag, utested,Book DJs til Bryllup-Firmafest-Julebord-Bursdag-Karaoke-Temafest-Jubileum-Reunions-Kick off,Bestill DJs til Bryllup-Firmafest-Julebord-Bursdag-Karaoke-Temafest-Jubileum-Reunions-Kick off
book dj,dj til bryllup, musikk julebord,musikk-til-julebord,julebordsmusikk,dj-julebord,book dj til bryllup,book dj til bryllupsfest,book dj til bryllupfesten,book dj,dj booking,mobildj,mobilt discotek,dj i bryllup,bryllupdj,bryllupsdj,bestill dj, bestill dj til bryllup,bestill dj til bryllupsfest,bestill dj til bryllupfesten,bestill dj,dj oslo,dj akershus,dj østfold,dj buskerud,dj vestfold,dj hedmark,oslo dj,booking dj,booking av dj,bestill dj til jubileum,book dj til jubileum,book bryllupsdj,bryllupsdj,dj bryllupsfest,bryllupsunderholdning,bryllupmusikk,bryllupsmusikk,musikk perfekt bryllup,perfekt bryllup,stemning i bryllup,lys i bryllup,lysdekor i bryllup,lyd i bryllup,taler i bryllup, discotek booking,dj booking,mobilt discotek,mobile discoteker,mobil discotek,mobildj,partytime,party dj,trenger bryllupsmusikk,trenger bryllupmusikk,mobil-dj-booking,mobil-dj,dj-booking,erfaren bryllupsdj,erfaren bryllupdj,god bryllupsdj,god bryllupdj, dj,oslodj,djoslo,djbooking,pro dj,prodj,pro-dj,pioneer prodj,denondj,partytime dj,party dj,partydj,book dj,bestill dj,den beste partymusikken,best party,best dj,dj formidler,dj formidling,bestdj,djlisten,dj for enhver anledning,musikk til bryllup,artister til bryllup,show i bryllup,saxofon i bryllup,saxofon og dj,sax og dj,saksofon i bryllup,dj,djs, bryllupsdj oslo,bryllupsdj akershus,bryllupsdj østfold,bryllupsdj buskerud,bryllupsdj vestfold,bryllupsdj hedmark,bryllupsdj telemark,bryllupsdj agder,bryllupsdj oppland, bryllupdj oslo,bryllupdj akershus,bryllupdj østfold,bryllupdj buskerud,bryllupdj vestfold,bryllupdj hedmark,bryllupdj telemark,bryllupdj agder,bryllupdj oppland,bestill dj til bryllup,bestill dj til firmafest,bestill dj til julebord,bestill dj til bursdag,bestill dj til karaokeparty,streetdjs0168,bestill dj til temafest,bestill dj til jubileum,Mobilt diskotek Mobilt discotek disco DJ booking firmafest bryllup julefest utleie PA utleie lydutstyr utleie lysutstyr,bestill dj til reunions,copyright partydjs.no,DJ booking, topp dansemusikk, leie mobilt diskotek, PA utleie,bestill dj til kick off,bestill dj til nyttårsball, bestill dj til nyttårsfest,bestill dj til skolefest,bestill videodj,bestill dj, dj booking, mobil dj, mobile discoteker,dj oslo, oslo dj,dj bryllup,mobil-dj,mobildj,julebord,booking,dj,vellykket,musikk,stemning,bryllupsdj,book dj, lei en dj til julebordet,lei en dj til firmafesten,lei en dj til bryllupet,lei en dj til skoleballet,lei en dj til skolefesten,lei en dj til russefesten,lei en dj til temafesten,lei en dj til bursdagen,lei en dj til reunions,lei en dj til kickoff,lei en dj til nyttårsfesten,lei en dj til nyttårsball,book-dj-til-julebord-bryllup-firmafest-bursdag-skolefest,book-dj-til/julebord,book-dj til/bryllup,book-dj-til/firmafest,book-dj-til/bursdag,book-dj-til/temafest,book-dj-til/russetreff,book-dj-til/kickoff,book-dj-til/dj-hotell-discotek-pub-nattklubb,book-dj-til/skolefest-skoleball-skoletreff-reunion,book-dj-til/kick-off-butikk-dj-jubileum-lansering-klassefest-teambuilding-konferanse,book-dj-til/bryllups-dj,best-dj,book-beste-dj,book-internasjonale-djs,pioneer-dj,professional-dj,dj-bryllupsmusikk,bryllupsmusikk-dj,dj-til/bryllupsfest,book-dj-til/bryllupsfesten-bryllupet-vennefesten-kirken,bryllupsdekorasjon,bryllupsbelysning, dj, mobil, mobile, booking, bryllup, bryllups, bryllupsdj, disco, jockey, mobiledj, party, julebord, fest, firmafest, bursdag, utested,Book DJs til Bryllup-Firmafest-Julebord-Bursdag-Karaoke-Temafest-Jubileum-Reunions-Kick off,Bestill DJs til Bryllup-Firmafest-Julebord-Bursdag-Karaoke-Temafest-Jubileum-Reunions-Kick off